Flanders Properties - Immobiliën

Vacature stagiair-vastgoedmakelaar Maldegem

Vacature stagiair-vastgoedmakelaar  Maldegem
De job in een notendop
Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio: je legt contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. 

Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen ... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc.

De kers op de taart is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega's en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Praktisch
Het vastgoedrecht is jouw niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën of hebt reeds ervaring in sales. Je ziet het volledig zitten om in loondienst te werken of op zelfstandige basis? Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dat kan ook voor deze vacature.

Wat mag je van ons verwachten?
Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging in de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen helpen we jou naar naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er leuke collega's bij. Je bent meer dan welkom voor een sollicitatie.

Waag je kans! info@flandersproperties.be
Overzicht