Flanders Properties - Immobiliën

Over ons

Ons diensten:

 1. Vastgoedontwikkeling: Bij Flanders Properties geloven we in het creëren van ruimtes die inspireren, innoveren en verbeteren. Ons getalenteerde team van ontwikkelaars en architecten werken nauw samen om unieke en duurzame vastgoedprojecten te realiseren, variërend van residentiële appartementencomplexen tot commerciële kantoorpanden.
 2. Vastgoedbeheer: Het beheren van vastgoed vereist expertise en toewijding. Onze professionele vastgoedbeheerdiensten zorgen ervoor dat uw eigendommen efficiënt worden beheerd, van huurincasso en onderhoud tot het vinden van betrouwbare huurders.
 3. Investeringsadvies: Wilt u investeren in vastgoed, maar weet u niet waar te beginnen? Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het nemen van weloverwogen investeringsbeslissingen, gebaseerd op marktonderzoek en strategische planning.
 4. Vastgoedmakelaardij: Als u op zoek bent naar een nieuwe woning of bedrijfsruimte, kunnen onze ervaren makelaars u helpen bij het vinden van het perfecte vastgoed dat aan uw behoeften voldoet. We begrijpen dat vastgoedtransacties belangrijke levensbeslissingen zijn en streven ernaar om uw ervaring soepel en bevredigend te maken.

Openingsuren:

 • Maandag:    09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Dinsdag :     09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Woensdag:  09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Donderdag: 09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Vrijdag:        09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Zaterdag:     Op afspraak
 • Zon- en feestdagen gesloten (of na afspraak).
Openingsuren:

Verkopen of verhuren van uw eigendom?

Verkopen of verhuren van uw eigendom?  – Complexer dan je denkt.

De verkoop of verhuur van een woning of appartement is een complexe materie. Laat u begeleiden door ons professioneel team naar een zorgeloos en succesvol verkoop van uw eigendom

Lees meer ...

Thibault Buyse  – Zaakvoerder

Met meer dan twee decennia ervaring in de vastgoedsector, heeft Thibault Buyse zich sinds 2000 toegewijd aan de verkoop van residentieel vastgoed in de bloeiende regio's van West- & Oost-Vlaanderen. Als erkend vastgoedmakelaar heeft hij een onschatbare expertise opgebouwd en blijft hij zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende wetgeving en technisch-juridische aspecten.

Thibault Buyse fungeert als uw betrouwbare gids voor alle aspecten van vastgoedtransacties, van nauwkeurige schattingen tot naadloze aan- en verkopen, en zelfs bij de ontwikkeling van uw vastgoed. Zijn toewijding aan professionaliteit en klantgerichtheid staat garant voor een vlotte en succesvolle transactie.

Neem vandaag nog contact op met Thibault via thibault@flandersproperties.be of bel op 0475/21.38.69 om uw vastgoedbehoeften te bespreken en de eerste stap te zetten naar uw vastgoeddromen.
Thibault Buyse