Flanders Properties - Immobiliën

Over ons

Ons diensten:

 1. Vastgoedontwikkeling: Bij Flanders Properties geloven we in het creëren van ruimtes die inspireren, innoveren en verbeteren. Ons getalenteerde team van ontwikkelaars en architecten werken nauw samen om unieke en duurzame vastgoedprojecten te realiseren, variërend van residentiële appartementencomplexen tot commerciële kantoorpanden.
 2. Vastgoedbeheer: Het beheren van vastgoed vereist expertise en toewijding. Onze professionele vastgoedbeheerdiensten zorgen ervoor dat uw eigendommen efficiënt worden beheerd, van huurincasso en onderhoud tot het vinden van betrouwbare huurders.
 3. Investeringsadvies: Wilt u investeren in vastgoed, maar weet u niet waar te beginnen? Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het nemen van weloverwogen investeringsbeslissingen, gebaseerd op marktonderzoek en strategische planning.
 4. Vastgoedmakelaardij: Als u op zoek bent naar een nieuwe woning of bedrijfsruimte, kunnen onze ervaren makelaars u helpen bij het vinden van het perfecte vastgoed dat aan uw behoeften voldoet. We begrijpen dat vastgoedtransacties belangrijke levensbeslissingen zijn en streven ernaar om uw ervaring soepel en bevredigend te maken.

Openingsuren:

 • Maandag:    09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Dinsdag :     09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Woensdag:  09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Donderdag: 09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Vrijdag:        09:00 - 12:00 en van 14:00 - 18:00
 • Zaterdag:     Op afspraak
 • Zon- en feestdagen gesloten (of na afspraak).
Openingsuren:

Verkopen of verhuren van uw eigendom?

Verkopen of verhuren van uw eigendom?  – Complexer dan je denkt.

De verkoop of verhuur van een woning of appartement is een complexe materie. Laat u begeleiden door ons professioneel team naar een zorgeloos en succesvol verkoop van uw eigendom

Lees meer ...

Thibault Buyse  – Zaakvoerder

Thibault Buyse is sinds 2000 actief in de vastgoedsector en heeft zich zo gespecialiseerd in de verkoop van Residentieel vastgoed in de regio West- & Oost-Vlaanderen. Als erkend vastgoedmakelaar deed hij door de jaren heen waardevolle ondervinding op en wordt bovendien voortdurend intern en extern opgeleid om op de hoogte te blijven van de snel evoluerende wetgeving en de technisch-juridische aspecten. Als verkoop- en aankoopmakelaar, is Thibault uw gids voor de schatting, aankoop, verkoop of ontwikkeling van uw onroerend goed.
Contact: thibault@flandersproperties.be - Mobiel: 0475/21.38.69
Thibault Buyse