Flanders Properties - Immobiliën

te koop — Bouwgrond / Kleine Warmestraat 11, 9990 Maldegem
€ 259.000

Beschrijving

Ontdek de perfecte locatie voor jouw droomwoning op deze prachtige bouwgrond met een oppervlakte van 1171 m². Gelegen in een groene omgeving, biedt deze idyllische plek de ideale combinatie van rust en nabijheid tot het bruisende centrum van Maldegem.

De bouwgrond is ontworpen voor een open bebouwing, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen architectonische visie tot leven te brengen. Met een ruim perceel van 1171 m² zijn de mogelijkheden eindeloos om een huis te creëren dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

De groene omgeving rondom de bouwgrond zorgt voor een kalme en ontspannen atmosfeer. Geniet van de rustige omgeving en de prachtige natuur, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van het levendige centrum van Maldegem. Winkels, restaurants en voorzieningen liggen op slechts een steenworp afstand, waardoor het gemak van het stadsleven binnen handbereik is.

Deze bouwgrond biedt niet alleen een geweldige investeringsmogelijkheid, maar ook de kans om een huis te bouwen dat echt het jouwe is, omgeven door groen en dicht bij alles wat Maldegem te bieden heeft. De bouwvoorschriften zijn te verkrijgen via ons kantoor.

Grijp deze kans en maak je droomhuis werkelijkheid op deze unieke locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die deze bijzondere bouwgrond te bieden heeft.

Financieël

Prijs
€ 259.000
Geïndexeerd kad. inkomen
€ 9
Onder BTW stelsel
Nee
Referentie
KLN011

Afmetingen

Grondoppervlakte
1.171 m²
Terreindiepte
50 m

Algemeen

Staat
Uitstekend

Stedenbouwkundige info

Kadaster oppervlakte
1171

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Bouwvergunning
Nee
Dagvaarding
Nee
Verkavelingvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Kleine Warmestraat 119990 Maldegem
Buurt
Landelijk
Ter beschikking stelling
Vanaf akte

Pand: Bouwgrond in Maldegem (5716415)

Van:


Aan: